Δραστηριότητες
Τεχνική υποστήριξη
Συνεργαζόμενες εταιρείες
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • HARDWARE
  Εξοπλισμός
  Service
 • SINGULARLOGIC SOFTWARE
  Λογιστές
  Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  Antivirus
 • SOFTONE SOFTWARE
 • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  Εξοπλισμός
 • Digi-retail Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων
  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  NEWSLETTER
   
  Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας
   
   
    Νέα
  ΣΕΒΑ Yλοποίηση Εξυπνων Λύσεων Πληροφορικής SingularLogic Control
  ΣΕΒΑ - Υλοποίηση Ολοκληρωμένων Έξυπνων Λύσεων

  Συνοπτική περιγραφή της λύσης
  Η λύση που έχει υλοποιηθεί από την εταιρεία μας, για την υλοποίηση των εκφρασμένων απαιτήσεων , περιλαμβάνει :

  • Την αξιοποίηση της εφαρμογής Singular Control, μέσω της οποίας θα εκδίδονται παραστατικά πώλησης (Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγια Πώλησης – Δελτία Αποστολής, κλπ).

  • Την αξιοποίηση της εφαρμογής QlikView Business Intelligence, μέσω της οποίας θα αντλούνται οι εν λόγω πωλήσεις, κατηγοριοποιημένες ανά εκδότη και θα εξάγονται επιμέρους αρχεία μορφής excel, ανά εκδότη.

  • Την αξιοποίηση της εφαρμογής Dropbox, μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί αυτοματοποιημένη διαδικασία αποστολής αρχείου πωλήσεων (ανά ημέρα ή/και συνολικά) μορφής excel, ανά εκδότη.

  O σύλλογος βιβλίου Αθηνών (ο οποίος διοργανώνει κάθε Μάιο, εδω και 36 χρονιά, τη γιορτή βιβλίου), αποφάσισε φέτος να συνδιοργανώσει με το σύλλογο εκδοτών επιστημονικών βιβλίων το 1ο φθινοπωρινό παζάρι βιβλίου, στην πλατεία Κοτζια από 1 έως και 20 Νοεμβρίου.
  Το 1ο φθινοπωρινό παζάρι βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού & αθλητισμού, ενω συν διοργανωτής θα είναι και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία του οποίου θα προγραμματίσουν παιδικές εκδηλώσεις τις τρεις Κυριακές λειτουργίας του παζαριού, σε ειδικό χώρο που θα φιλοξενεί αυτές τις δράσεις .
  Στο 1ο Φθινοπωρινό Παζάρι Βιβλίου συμμετέχουν 120 εκδότες με χιλιάδες τίτλους βιβλίων (ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, πολιτική, ιστορία, ψυχολογία κ.ά.) που διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές (με έκπτωση τουλάχιστον 70%).
  ProTeleSys
  ΤΙΡΥΝΘΟΣ 6 - 111 43 ΑΘΗΝΑ - Τηλ. 210 2529990 Fax 210 2529561
  πίσω πάνω