Δραστηριότητες
Τεχνική υποστήριξη
Συνεργαζόμενες εταιρείες
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • HARDWARE
  Εξοπλισμός
  Service
 • SINGULARLOGIC SOFTWARE
  Λογιστές
  Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  Antivirus
 • SOFTONE SOFTWARE
 • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  Εξοπλισμός
 • Digi-retail Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων
  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  NEWSLETTER
   
  Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας
   
   
    Νέα
  οι δράσεις «digi-content» και «digi-retail»
  Ξεκινούν οι δράσεις «digi-content» και «digi-retail» συνολικού προϋπολογιζμού 120 εκ. ευρώ
 • Digi - Retail «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων» Η δράση “digi-retail” αφορά στην υλοποίηση στοχευμένων επενδύσεων στον τομέα του λιανεμπορίου, από υφιστάμενες επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός της Ελληνικής επικράτειας.
 • Στόχος της δράσης είναι οι επιχειρήσεις που θα ενισχυθούν να μπορούν να αξιοποιήσουν νέα τεχνολογικά εργαλεία για την ανάπτυξή τους, να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης καθώς και τις αλλαγές συμπεριφοράς των καταναλωτικών συνηθειών εξαιτίας αυτής.
 • Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν η υιοθέτηση ολοκληρωμένων διαδικασιών ψηφιακής λιανικής, η ηλεκτρονική τιμολόγηση, τα ηλεκτρονικά κουπόνια, κ.α. Στο πλαίσιο της δράσης «digi-retail» θα διατεθούν πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 ύψους €100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κατά 50% τεχνολογικές επενδύσεις ύψους €200 εκατ. ευρώ από επιχειρήσεις λιανικής. Οι εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» και χρηματοδοτούνται σε ποσοστό 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και σε ποσοστό 20% από εθνικούς πόρους. Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη, η δράση “digi-retail” χαρακτηρίζεται από μια σειρά καινοτομιών, που διευκολύνουν τη συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά, απευθύνεται για πρώτη φορά σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, από τις πολύ μικρές (με μηδέν εργαζόμενους) μέχρι πολύ μεγάλες, ανεξαρτήτως προσωπικού ή κύκλου εργασιών. Επιπρόσθετα, προβλέπει επενδύσεις με σημαντικά αυξημένους προϋπολογισμούς ώστε να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, ενώ προβλέπουν αυξημένα ποσοστά επιχορήγησης των επενδύσεων, που φθάνουν έως και 60% για τις μικρότερες επιχειρήσεις. Η ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στη δράση «digi-retail» θα διαρκέσει από την 14η Ιανουαρίου 2011 έως την 15η Φεβρουαρίου 2011.
 • Η Protelesys με την ολοκληρωμένη γκάμα κορυφαίων τεχνολογικά προϊόντων που διαθέτει και την σημαντική της  εμπειρία και τεχνογνωσία σε ανάλογες προτάσεις, αναλαμβάνει να καλύψει συνολικά τις απαιτήσεις της δράσης για κάθε επιχείρηση λιανικής, με τα ολοκληρωμένα που προσφέρει και να εξασφαλίσει αφενός πλήρη προσαρμογή στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και αφετέρου απόλυτη επιτυχία των υποβαλλόμενων προτάσεων. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσουμε και να σας πληροφορήσουμε σχετικά Tel.: 210-2529990, Email: info@protelesys.gr, χωρίς καμία δέσμευση.
 • Η δράση “digi-retail” υλοποιοείται από την εταιρία «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ», του Υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται με αυτοματοποιημένες ηλεκτρονικές διαδικασίες για πλήρη διαφάνεια και ταχύτητα αποτελεσμάτων και η αξιολόγηση, που θα είναι αυτόματη και συγκριτική, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.
 • Αναλυτικές πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό καθώς και οι Οδηγοί βρίσκονται επίσης διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της εταιρίας «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» (http://www.digitalaid.gr), καθώς και στις ηλεκτρονικές σελίδες της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού (www.infosoc.gr) και του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας www.mindev.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να ενημερώνονται τηλεφωνικά από Δευτέρα 22/11/2010 ατελώς στο 800 5000115.
 • ProTeleSys
  ΤΙΡΥΝΘΟΣ 6 - 111 43 ΑΘΗΝΑ - Τηλ. 210 2529990 Fax 210 2529561
  πίσω πάνω